Salut! Eu sunt Moisi Bogdan, fotograf, iar una dintre pasiunile mele este aceea de a fotografia nunti. Am prins drag de fotografie si de a fotografia nunti pe masura ce descifram tainele aparatului. Imi plac aventurile si calatoriile, insa prin fotografia de nunta imi place sa expun oamenilor evenimentul lor, prin intermediul imaginilor.Locuiesc intr-un oras de la poalele Magurii, Simleu Silvaniei, oras in care am descoperit tainele fotografiei.

Ajungand pe acest site, probabil esti in cautarea unui fotograf din Salaj sau unul din Cluj, care sa surprinda si sa captureze momentele evenimentul tau. Poti sa stai linistit, am fotografiat nunti in majoritatea zonelor tarii. Totodata, am fotografiat cu drag nunti si in alte tari. Fiecare locatie este o provocare pentru mine.

Cariera de fotograf am inceput-o in anul 2010, am fotografiat nenumarate evenimente, incepand cu nunti, botezuri, majorate si terminand cu evenimente private si evenimente corporate. M-am axat pe fotografia de nunta pentru a surprinde, in special, emotiile si sentimentele oamenilor.

Raspund cu drag oricarei provocari, astept sa imi povestiti mai multe despre voi, iar fotografiile si fotograful vor fi cu siguranta pe masura asteptarilor voastre!

“Legendele spun că fotografiile fură sufletul oameniilor. Eu, ca fotograf, dau suflet fotografiilor.”