INTREBARI FRECVENTE

 

De unde esti ? Te deplasezi si in alte localitati ?

Sunt din Simleu Silvaniei, judetul Salaj dar serviciile mele sunt disponibile oriunde in Romania sau in strainatate.

Cati fotografi sunteti ? Cine vine la nunta ?

La nunta dumneavoastra va fi prezent un singur fotograf, Moisi Bogdan iar ocazional sunt insotit de un asistent, asta urmand sa decidem in functie de evenimentul dumneavoastra. Evenimentele vor fi onorate personal, nu trimit alti colegi in locul meu.

Cat costa ?

Pachetele de servicii foto sunt create in functie de nevoile fiecaruia. Solicitati-ne o oferta de pret, prin formularul de contact si va trimit pe mail oferta cu tarifele aferente.

Cate fotografii primim de la nunta noastra ? Imaginile vor fi editate ?

Fotografiez tot ce este necesar si ce are legatura cu evenimentul dumneavoastra. Ma concentrez pentru a surprinde toate momentele esentiale iar pentru aceasta doresc sa predau un produs de calitate. Toate fotografiile vor trece printr-un proces de prelucrare de baza: corectii de culoare, luminozitate, contrast, incadrare. Fotografiile din album se retuseaza suplimentar.

In ce format voi primi fotografiile ?

Fotografiile vor fi livrate in .jpg, la o rezolutie mica (pentru internet si social media) si la o rezolutie mare pentru print. Fisierele brute (RAW) nu se predau pentru ca nu reprezinta un material final al muncii mele.

Vreau sa vad o nunta intreaga, se poate ?

Cu mare placere. Rezervam acest lucru insa pentru intalniri fata in fata.

Cat stai la nunta ?

In ziua nuntii, voi fi prezent de la inceput (inclusiv make-up, pregatiri) si voi ramane pana la sfarsitul petrecerii.

Poti sa si filmezi la nunta noastra ?

Nu. Ofer doar servicii foto. In cazul in care sunteti interesati, pot sa va fac cateva recomandari.

Faceti sedinte foto Trash the dress?

Sigur. Aceste sedinte foto dupa nunta, reprezinta sesiuni foto diferite de cele din ziua nuntii. Timpul, multitudinea de momente din ziua nuntii, dar si anumite limitarile de care trebuie sa tinem cont duc de cele mai multe ori la necesitatea acestei sedinte. Aceste sedinte foto nu au neaparat ideea “distrugerii” rochiei, ci reprezinta o cu totul alta abordare a fotografiei de nunta, una mult mai artistica.

Se pot face si albume foto ?

Bineinteles! Pentru aceasta puteti vedea pagina mea de albume foto, urmand ca dupa stabilirea ofertei sa discutam detalii legate si de acesta. Prin album, va pot spune povestea nuntii voastre.

Pot alege eu fotografiile din album ?

Dupa ce primiti fotografiile online, voi realiza un design de album, pe care de asemenea il veti primi tot online, urmand ca voi sa decideti daca voi face modificari asupra lui sau nu. Doar dupa acordul dumneavoastra se va trimite la tiparit.

Fotografiezi si altceva in afara de nunti?

Bineinteles. Fotografiez cu placere si alte evenimente din viata voastra: botezuri, majorate, fotografii nou nascuti dar si sedinte foto private si alte evenimente corporate.